ZÁMEČNICTVÍ
LEOŠ JINDRA

Zámečnictví pro náročné

ZÁMEČNICTVÍ
LEOŠ JINDRA

Zámečnictví pro náročné

SLOŽITOST PRO NÁS NENÍ PROBLÉMEM

NAVRHNEME ŘEŠENÍ PRO VÁŠ PRODUKT

Jako rodinná firma se už od roku 1991 zaměřujeme na malosériovou nebo kusovou výrobou přesně podle vašich přání a požadavků. Pracujeme s nerezovou i klasickou ocelí, hliníkem a dalšími kovy. Jsme tu pro jednotlivce, instituce i velké firmy.

Jsme rodinné strojní zámečnictví s plně vybavenou moderní dílnou a sítí ověřených dodavatelů materiálu. Mezi naše tradiční práce patří zakázková kovovýroba regálů do luxusních butiků, atypických plotů, bran a zábradlí, výrobků pro balící průmysl, potravinářství a farmaceutiku. Éru přesného a pečlivého svařování však odstartovala spolupráce s belgickým umělcem Wim Delvoye, kde jsme se naučili přesnosti a pečlivosti.

UKÁZKA NAŠICH PRACÍ

REFERENCE

Mikrobiologický ústav Akademie věd České republiky, v.v.i.

RNDr. Marek Šinkora Ph.D., vedoucí laboratoře gnotobiologie

Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. v současnosti představuje největší pracoviště v České republice, které komplexně studuje vlastnosti mikroorganizmů (bakterií, kvasinek, hub a řas) a savčích buněčných linií z hlediska základního výzkumu i z hlediska jejich praktické využitelnosti v průmyslu či medicíně.

S firmou Zámečnictví Leoš Jindra máme ty nejlepší zkušenosti. Vyrábí pro nás součásti z nerezové oceli či hliníku, které jsou nezbytné pro naše unikátní izolátory pro odchov bez-mikrobních myší a prasat. Vesměs se jedná o experimentální výrobky, které musí být precizní, přesné a hlavně vyrobené na míru s neúprosně přesnou povrchovou úpravou, navíc v relativně malých sériích. To někdy znamená výrobky předělávat, upravovat, modifikovat nebo vyvíjet. Nakonec jsme vždy spokojeni a spolupráce si nesmírně vážíme.

grilmen, s.r.o.

Ing. Petr Koza, majitel firmy Grilmen

Zabýváme se on-line prodejem multifunkčních zahradních grilů Grilmen s lávovým grilovacím kamenem naší vlastní výroby. Dále si u nás můžete vybrat z široké nabídky grilovacích lávových kamenů standardních rozměrů, nechat si vyrobit kámen nebo celý gril na míru, případně vybrat z rozsáhlé nabídky příslušenství ke grilování.

S Leošem Jindrou máme vynikající spolupráci již dlouhá léta. Je naším výhradním dodavatelem ocelových a nerezových dílů, ze kterých skládáme naše grily Grilmen a nerezových rámečků na grilovací lávové kameny. Vyrábí pro nás taktéž složitější multifunkční grily na míru. Na našem partnerství si nejvíce vážíme férového přístupu, dodržování domluvených termínů, flexibility a ochoty vycházet nám vstříc. Díky Leošovým bohatým zkušenostem z oblasti strojírenské výroby a výroby jeho vlastních grilů jsou pro nás přidanou hodnotou i jeho cenné rady a postřehy směřující ke zjednodušení či zefektivnění výroby. Věříme, že naše spolupráce bude nadále zdárně pokračovat k oboustranné spokojenosti.

STAVIBET, s.r.o.

František Jílek, jednatel

Zabýváme se dopravními stavbami, výstavbou chodníků, komunikací a zpevněných ploch.

Naše spolupráce s firmou pana Jindry je dlouhodobá. Jedná se o seriózní firmu, která umí hledat nová a zajímavá řešení v oblasti zámečnické výroby. Jejich práce je velmi kvalitní, doplňuje ji spolehlivost a příjemné jednání. Těšíme se na naše další spolupráce.

SV METAL, s.r.o.

Ing. Václav Vavřinka, jednatel společnosti

S p. Jindrou naše firma spolupracujeme dlouhodobě. Od roku 2010 je pro nás jak spolehlivým dodavatelem svařovaných a broušených dílů, tak i spolehlivým odběratelem našich plechových dílů.

Za firmu SV metal můžeme spolupráci vřele doporučit.

Zámečnictví LEOŠ jindra

Telefon
+420 732 123 132
+420 608 949 614

E-mail
info@leosjindra.cz

Adresa
Záhumenská 126
517 71 České Meziříčí

IČO: 44409168
DIČ: CZ5705161165

Zámečnictví LEOŠ jindra